Det er meget nemt at lave - det eneste der tager lidt tid er at gøre kernerne rene. Men hvis du putter dem i en skål fyldt med vand, så er det nemmere at få det resterende græskarkød af kernerne. Herefter lader jeg dem tørre lidt på et rent viskestykke, før jeg krydrer og rister dem. Her får du min opskrift - men som sagt kan den varieres i det uendelige. Jeg håber, du også har lyst til at prøve at riste græskarkerner - og hvis du har andre gode smagskombinationer, så vil jeg meget gerne høre om dem :)
fredag den 1. november 2013
Ristede græskarkerner
Det er meget nemt at lave - det eneste der tager lidt tid er at gøre kernerne rene. Men hvis du putter dem i en skål fyldt med vand, så er det nemmere at få det resterende græskarkød af kernerne. Herefter lader jeg dem tørre lidt på et rent viskestykke, før jeg krydrer og rister dem. Her får du min opskrift - men som sagt kan den varieres i det uendelige. Jeg håber, du også har lyst til at prøve at riste græskarkerner - og hvis du har andre gode smagskombinationer, så vil jeg meget gerne høre om dem :)
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar